Partner

Samarbejdspartner

Vi har et formaliseret samarbejde med Landau Headhunting, idet vi henviser rekrutteringsopgaver som ikke sorterer indenfor vores felt til Landau Headhunting: www.landauheadhunting.com

Mette har mere end 20 år bag sig indenfor HR og rekruttering. Udover sin mangeårige erfaring som management konsulent med karriererådgivning og organisations- og lederudvikling har hun henover de seneste 13 år som headhunter arbejdet med at udfordre og udvikle menneskelige ressourcer og potentialer og identificere talent. Hun har i den forbindelse gennemført hundredevis af danske og internationale rekrutteringer – både i eget regi og hos nogle af branchens største spillere.

Mette er uddannet Cand. Comm. (Kommunikation og Psykologi) suppleret med en række HR relaterede efteruddannelser og certificeringer. Hun har en international baggrund med et betydeligt netværk på den globale rekrutteringsscene.

Test

Landau Headhunting varetager desuden personligheds- og færdighedstest såfremt det ønskes og tilkøbes i forbindelse med en rekrutteringsopgave, og på feltet er Mette Landau certificeret indenfor Thomas International (DISC/GIA), Master (MPA/ACE), Myers Briggs Type Indicator (MBTI/JTI) og Belbin.

Mette Landau
Landau-headhunting-Logo-online

Kontakt os

Privatlivspolitik(Påkrævet)