Bobehandler til Advokatfirmaet Deleuran

Er du en engageret dødsbobehandler, der trives med en hverdag med mange forskelligartede opgaver? Og trives du i et miljø, hvor du har gode relationer med dine kolleger og hvor du selv kan strukturere din hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger for Advokatfirmaet Deleuran på Frederiksberg lige nu en bobehandler, der kan indgå som en del af et mindre team af advokater, bobehandlere og administrativt personale. Dine primære arbejdsopgaver vil være bobehandling fra A-Z og det er derfor et krav, at du har erfaring med dette. Derudover kan der forekomme opgaver inden for retssagsbehandling samt bolighandler, hvorfor det er en fordel, hvis du også har erfaring med disse områder. Yderligere forekommer der øvrige administrative opgaver herunder opdækning til møder, modtagelse af klienter m.v.

Vi forventer altså at:

  • Du er advokatsekretær og kan arbejde selvstændigt med dødsbobehandling
  • Du engagerer dig i din arbejdsplads og dine kolleger og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Du er tillidsskabende og kan sætte struktur på din egen hverdag
  • Du er talstærk – måske har du erfaring fra bogholderi eller lignende
  • Du trives i en virksomhed, hvor man engagerer sig i hinanden og bruger tid sammen til sociale arrangementer.

Det er vigtigt, at du vil være en del af det stærke fællesskab i virksomheden og at du kan have flere opgaver kørende sideløbende uden at miste overblikket.

Om virksomheden

Advokatfirmaet Deleuran blev grundlagt i 1946 af Egon Deleuran og lå dengang i Gothersgade. Siden flyttede virksomheden til Vanløse og i 1991, hvor der blev foretaget generationsskifte, flyttede den til den nuværende adresse på hjørnet af Dalgas Boulevard og Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Med generationsskiftet var det nu Philip og Pia Deleuran, der drev virksomheden. I 2017 trådte Asmus Deleuran ind i virksomheden efter 6 år ved Kromann Reumert og han driver nu virksomheden sammen med Philip Deleuran.

Med næsten 30 år på adressen er virksomheden i dag en integreret del af lokalsamfundet – både for beboere og de øvrige lokale virksomheder. Med placering i gadeplan og med den unikke Travertinfacade, der på en utraditionel måde byder velkommen til forbipasserende, er det ikke unormalt, at de lokale kommer uanmeldt forbi, hvis de har behov for bistand – enten i form af et godt råd eller hvis der skal udformes juridiske dokumenter. Virksomheden er altså et naturligt valg for områdets beboere, når de skal have juridisk bistand inden for familie- og arveret eller bolighandler. De håndterer også enkelte retssager, men henviser de fleste af disse til kontorer, der er specialiseret inden for det relevante område.

Kontoret er placeret i en smuk, ældre bygning med en tilhørende gård, hvor medarbejderne ofte spiser frokost sammen. Frokosten købes i de lokale forretninger og det varierer derfor, hvad menuen er. Det er vigtigt, at det er en fornøjelse at gå på arbejde og der gøres derfor meget ud af medarbejderplejen med bl.a. hyggelige arrangementer med cocktails, kage o.lign. samt rejser til ind- og udland. Sidste år gik turen til Todi i Italien, hvor de var på kogeskole og der planlægges endnu en tur til udlandet til næste år.

Sammenholdet i virksomheden er helt unikt, og faglig sparring samt personlig udvikling er derfor en naturlig del af hverdagen.

Kunden tilbyder:

Du tilbydes en attraktiv stilling i en virksomhed med nære relationer til hinanden samt til lokalområdet. Frokost og sundhedsforsikring er inkluderet i lønnen og du har stor indflydelse på din egen hverdag. Work-life-balance er vigtig for alle, hvorfor der er fleksibilitet fra virksomhedens side og der forventes det samme af dig.

Ansøgning

Er du den rette kandidat til stillingen kan du sende en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe 27288844 eller sende en mail på kikr@counta.dk.

Tiltrædelse helst pr. 1/11 2020 eller efter aftale. Vi indkalder løbende til samtaler og tillader os at tage opslaget ned, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *