Bogholder

Vi søger en dygtig bogholder, som udover en god regnskabsmæssig baggrund også har lyst og gerne erfaring med administrative opgaver, til ansættelse på fuld tid i Storkøbenhavns området.

Til alsidige stillinger med hovedvægt på bogholderi og afstemninger bliver du involveret i – og ansvarlig for stort set alle aspekter i varetagelsen af regnskabsfunktionen for en virksomhed, hvor det forudsætter at du har god erfaring, indsigt, faglig baggrund og arbejder med stor selvstændighed i varetagelsen af dit daglige arbejde indenfor bl.a. følgende områder:

Finansbogføring og kontering
Debitorprocedurer
Kreditor- og betalingsprocesser
Afstemning af balance og driftskonti
Moms
Rapportering
Lønkørsel
Årsafslutning til revisor

Vores kunde som søger en medarbejder med disse kvalifikationer er indenfor bygge/anlæg og har et positivt og udviklende fagligt arbejdsmiljø med gode kollegaer og god virksomhedskultur.

Der vil ske praktisk oplæring i det økonomisystem der anvendes, men det forventes naturligvis, at du via din hidtidige karriere har fået et generelt og solidt kendskab til brugen af et økonomi- og regnskabssystem samt integrationsmuligheder til støttesystemer som f.eks. betalingssystemer, ind- og udlæsning m.v.

Under en mulig samtale med os som rekrutteringsbureau, vil vi udover dine ønsker til et kommende job også komme ind på forskellige faglige aspekter fra dine tidligere jobs.

Løn på baggrund af kvalifikationer og forhandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *