Bogholder

Er du en erfaren bogholder og er du engageret i dit arbejde? Holder du af at arbejde med mange varierede opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde fuld tid for en mindre virksomhed indenfor transport, logistik og lager? Så er det måske dig, vi leder efter. Vores kunde søger lige nu en erfaren bogholder til deres administration i Hvidovre.

Vores kunde er i en spændende udvikling, hvor de skal omlægge og automatisere arbejdsprocesser indenfor regnskab og logistik med et nyt ERP-system.

Om dig
Som person skal du kunne lide at have mange forskellige opgaver. Det er naturligt for dig at yde en høj intern service, hvor du er venlig og imødekommende, ligesom du har helt styr på detaljerne i dit arbejde samtidig med at du trives med en afvekslende hverdag.

Du er indstillet på forandringer og har lyst til at tage aktivt del i de forandringsprocesser vores kunde står overfor med overgangen til nyt økonomisystem.

Du har praktisk regnskabserfaring og gerne med baggrund i akademimerkonom, men din erfaring vægter højere end din uddannelsesmæssige baggrund. Du er en resultatorienteret person, som kan navigere i en mindre og en godt sammentømret virksomhedsorganisation.

Kendskab til regnskab fra transportbranchen vil være en fordel, men ikke et krav. Du er rutineret Excel bruger. Du vil have reference til regnskabschefen.

Dine opgaver:

  • Den daglige bogføring af banktransaktioner
  • Betaling og bogføring af udlæg
  • Fakturering af kunder
  • Medvirke til kreditorstyring og balance afstemninger
  • Udarbejdelse af grundlag for lønudbetaling
  • Medvirkende til årsafslutningen

Ansøgning og kontakt
Lyder det som noget for dig, så skriv en ansøgning med CV, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du ..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *